بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
در میان آن همه قبر بی نام ونشان بقیع که فقط تکه سنگی روی هر کدام می گوید که شاید بزرگی آنجا آرمیده باشد و پس از گذر از آن قبور بی نام، در سمت راست، صورت 6 قبر با 6 نشان سنگی پیداست که 4 نشان در یک فضای کوچک خاکی جلوه می کند؛ آنجا تکه ای از عرش خداست.
یک وجب خاک به وسعت هفت بهشت
در بقیع چهار قبر با چهار نشان سنگی وجود دارد که به چهار امام معصوم تعلق دارد؛ به قبور ائمه (ع) که فرسایش خاک، آنان را چنان به هم نزدیک کرده که گویی اجسادشان در دل خاک همچون ارواح مقدسشان در جوار حق و اجداد بزرگوارشان به هم پیوسته اند.
مردم برای جلب نظر پیغمبر (ص)، امام حسن (ع) را واسطه می کردند
از سمت راست نخستین قبرنشان مدفن مقدس امام حسن مجتبی (ع)، اولین نوه پیامبر(ص) و نخستین میوه حیات مشترک علی (ع) و فاطمه (س) است. در تاریخ گفته شده که پیغمبر(ص) چنان به او مهر می ورزید که مردمان برای جلب نظر پیغمبر (ص) به سوی خود، او را واسطه قرار می دادند. همچنین آورده اند زمانی که ابوسفیان برای عذرخواهی از عهدشکنی به مدینه آمده بود، وقتی از همه ناامید شد، خواست حسن (ع) را واسطه کند که حضرت فاطمه (س) اجازه نداد و فرمود: «این پسر من هنوز کوچک است.»
در حکایتی دیگر آمده که زمانی مرد خطاکاری خود را از چشم پیامبر (ص) مخفی ساخت و آنقدر انتظار کشید تا فرصت یافت حسن (ع) را در کوچه بیابد. پس او را بغل کرد و بر روی شانه های خویش نشاند و به خدمت پیامبر (ص) آمد. پیغمبر(ص) که اینچنین دید تبسمی زد و او را بخشید.
در فضائل امام حسن (ع) آورده اند که هر سال فاصله میان مدینه تا مکه را برای گزاردن حج پای پیاده می پیمود. ایشان بارها در زندگی اش همه ثروت خود را به دو نیم کرد و نیمی از آن را به مستمندان بخشید. حتی اگر دو جفت کفش می داشت، فقط یک جفت را نگه داشته و جفت دیگر را در راه خدا می بخشید. زهد آن بزرگوار و پرهیزش از مال دنیا تا آنجا بود که اگر مهمانی به خانه ایشان وارد می شد، چیزی برای پذیرایی از او در اختیار نداشت.
نکاتی که زائران هنگام حضور در بقیع باید رعایت کنندعلی بن الحسین (ع)؛ لطیف، زاهد و معلم دعا و اخلاق
قبر دوم از سمت راست - پشت سر قبر امام حسن (ع) - متعلق به امام علی بن الحسین (ع)؛ زینت پرستندگان عالم؛ امام سجاد(ع) است. در کربلا 20 ساله و بیمار بود. با این همه عزم کارزار کرد، اما عمه بزرگوارش زینب (س) مانع ایشان شد. گفته اند این یادگار گرانقدر کربلا زهدی همانند زهد جدش علی (ع) داشته است. از امام باقر(ع) نقل است که چون بر نماز می ایستاد چنان خضوع و خشوع بر او غلبه می یافت که اندامش به لرزه می افتاد. امام سجاد(ع) آغاز کننده شیوه نوینی از ابلاغ رسالت پیغمبر (ص) بود. ایشان بزرگترین آموزگار دعا و فلسفه آن بود و به ما آموخت که چگونه دعا کنیم و در دعاهایمان به چه چیزهایی توجه داشته باشیم. مهربانی و شفقت و رقت قلب او زبانزد خاص و عام بود. در محبت به مادر بزرگوارش داستانی آورده اند که از لطافت روح ایشان خبر می دهد. زمانی از امام سجاد(ع) پرسیدند چگونه است که تو با این همه محبتی که به مادر خودداری نمی بینیم که با او بر سر یک سفره بنشینی. در پاسخ فرمود: می ترسم دست من به سوی لقمه ای برود که نگاه او بر آن پیشی گرفته باشد.
درواقعه خزه - حمله سپاه یزید به مدینه و قتل عام مردم آن - یزیدیان مرعوب ابهت ایشان بودند و جرات نکردند به حریم علی بن الحسین(ع) تجاوز کنند.
امام محمد باقر(ع)؛ وارث علم پیامبر(ص)
قبر سوم - پشت سر قبر زین العابدین (ع) – متعلق به فرزند بزرگوارش امام پنجم شیعیان؛ محمدبن علی باقرالعلوم (ع) یعنی شکافنده دانشهاست. ایشان وارث علم نبی اکرم (ص) و تبیین کننده حقیقت شریعت در قالب متناسب با زمان خود بود. احادیثی را که از طریق آباء گرامی اش از پیغمبر (ص) اکرم شنیده بود، سامان داد و شاگردان و معلمان و حافظانی را برای آن تربیت کرد.
همه گسترشی را که تشیع بعدها در بُعد علمی به همت امام جعفر صادق (ع) یافت، مرهون موقعیت شناسی و ابتکار علمی پدر گرامی اش؛ امام باقر(ع) باید دانست.
مهارت های زندگی در حج| با خوش اخلاقی زینت تشیّع شویمامام صادق(ع) و دریای دانش و موج موج شاگرد
قبر چهارم متعلق به فرزند گرامی امام باقر(ع)، یعنی امام صادق(ع) است؛ کسی که آوازه اش در جهان اسلام و در میان همه ادیان چنان پیچیده که نیازی به معرفی ندارد. داستان گفت وگوهای امام جعفر صادق(ع) با فلاسفه عصر دهریون (منکران مبدا و معاد)، فقها و عالمان رشته های علوم تجربی و تربیت شاگردانی بزرگ در رشته های گوناگون علمی به حد کفایت مشهور و معروف است. بزرگترین فقهای عصر از محضر ایشان فیض برده و به خود بالیده اند که از شاگردی این امام به آن مقام رسیده اند.
ظاهراً بر روی قبر چهار امام(ع) بقعه کوچکی به شکل صندوق وجود داشته و با قبر عباس عموی پیعمبر(ص) جمعاً در داخل بقعه بزرگتری بوده است. روی قبر فاطمه بنت اسد(س) نیز ضریحی بوده و بر درِ آن پرده ای آویخته بوده اند. لازم به ذکر است که برخی از اهل سنت معتقدند قبر فاطمه بنت اسد(س) در واقع قبر حضرت فاطمه (س) است، اما این قول با روایات شیعی هماهنگی ندارد. به قول مورخین شیعه حضرت فاطمه(س) یا در خانه خود مدفون شده اند، یا اگر در بقیع بوده، به صورت نامشخص دفن شده اند و نشانی از ایشان نیست.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}